9-stappenplan

Met het 9-stappenplan hebben de PGA Holland en de NGF een methodiek ontwikkeld die elke golfer in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe hij/zij zich wil ontwikkelen op golfgebied. Wil je plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als je in Stap 1 of 2 bent aangekomen. De golfer die meer ambitie heeft, kan zich doorontwikkelen middels een goede begeleiding van de golfprofessional. Het 9-stappenplan fungeert dan als leidraad.

Het 9-stappenplan voorziet in het ontwikkelen van vaardigheden van elke golfer. Dit is essentieel aangezien dit voor meer plezier zorgt op en rondom de golfbaan. Zodra je als golfer meer plezier haalt uit het oefenen en spelen, zul je actiever en frequenter de golfbaan bezoeken.

Wij wensen je dan ook ontzettend veel plezier met het beoefenen van deze prachtige sport!

Er wordt lesgegeven van dinsdag t/m donderdag van 9.00 uur tot zonsondergang, op vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur. De cursussen worden gegeven op Golfbaan Oijense Zij. Cursussen kunnen plaatsvinden middels privé-lessen vanaf één persoon of middels groepslessen vanaf vier personen.

U kunt zich aanmelden bij één van onze PGA-Golfprofessionals.