Plan een GVB Cursus
Plan een golfles

Leren Golfen!

Golf is een sport die iedereen op zijn eigen niveau en tempo speelt. Hoewel het een competitiesport is, bent u vaak zelf uw eigen tegenstander. Immers, u bent het die de afstand tot de hole inschat en bepaalt met welke club u uw slag uitvoert. Uw tactisch inzicht, uw swingtechniek en uw concentratievermogen bepalen hoe succesvol u een ronde aflegt. Onze golfprofessionals leren u zowel op mentaal als technisch gebied de golfsport onder de knie te krijgen.

Golf kan gespeeld worden wanneer u wilt, met wie u wilt, waar u wilt en hoe u het wilt, in wedstrijdverband of recreatief. Iedereen kan individueel oefenen, met veel of weinig ambitie.

Golf is ook een zeer sociale sport, die met vrienden in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het hele lichaam in beweging is. Bovendien is golf altijd anders. De banen zijn verschillend, het weer varieert, de bal ligt nooit hetzelfde, maar ligt wel altijd stil!

Heeft u altijd al eens golfen willen leren? Meldt u dan aan bij één van onze PGA-professionals

golfles regio oss

 Lespakketten

  • Beginnersles een op een met PGA-Professional
    • Individuele les en examens voor het halen van uw GVB
  • Groepslessen begeleid door PGA-Professional
  • Een op een lessen voor gevorderde met PGA-Professional
  • Snelcursus GVB (in groepsverband, individueel opgeven mogelijk)
Plan een golfles

Wilt u uw Golfvaardigheidsbewijs (GVB) behalen?

Dan zijn een aantal golflessen natuurlijk gewenst. Daarin doet u kennis op voor het praktijk en theorie-examen. Voor een lesschema op maat kunt u contact opnemen met een van onze PGA-golfprofessionals. 

  • Henk Timmer
  • Roel de Bijl
  • Boelo Jasper Holtkamp

Zij adviseren u graag over een lesschema en de beste aanpak voor uw leercurve. Bekijk de persoonlijke profielen en lesdagen op de PGA-Professionals pagina. 

GVB in 1 of 2 daagse cursus.

Speelt u al een balsport en heeft u daardoor al een goed balgevoel? Dan is een 1 of 2 daagse snelcursus door een van onze PGA-Professionals een aanrader. Een snelcursus bevat praktijk en theorie golfles, de NGF pas, het GVB theorie-  en praktijkexamen. Dit alles kun je in 1 a 2 dagen behalen. De vanaf prijs voor een snelcursus is €144,-. Voor meer informatie en cursusdagen kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vul vrijblijvend een GVB cursus aanvraag in

Uw naam *

Uw e-mail *

Telefoonnummer *

Balgevoel (ervaring in balsporten)
JaNee

Onderwerp

Opmerkingen & vragen