Hallo golfvrienden,

De eerste “Zomerwedstrijd”, komt eraan. Deze wedstrijd, op zaterdag 16 juli aanstaande, is een wedstrijd om de zomervakantie mee in te luiden. De wedstrijd begint om 13.00 uur. We spelen dan 27 holes, op de lange lus, de beste 18 scores tellen voor de eindrangschikking. Let wel op, wanneer men op een hole de score heeft genoteerd, mag men hem de volgende keer niet aanpassen, men moet dus kiezen per hole is dit de score die ik noteer, of is het de volgende ronde misschien toch beter? Is dit niet zo, dan moet men de eventuele hogere score noteren.

Deelname is voor iedereen met minimaal baanpermissie. Deelname is op volgorde van inschrijving en de inschrijving is pas definitief als de betaling rond is. Voor leden kost de wedstrijd 5 euro en voor niet leden kost de wedstrijd 15 euro. Inschrijven kan tot op de dag van de wedstrijd.