Boelo Jasper Holtkamp

Boelo-Jasper-Holtkamp

Lesdagen: dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag

T. 06-11391801 | bjholtkamp@live.nl

Sinds 2000 ben ik PGA golfprofessional. Ik heb met veel plezier 8 jaar gewerkt bij Olympus te Amsterdam en bij ‘t Jagerspaadje te Hilversum. Verder heb ik heel veel golfles-ervaring met kinderen, welke ik heb op gedaan bij golfclub de Stippelberg.
Bij mij staat speelplezier voorop, dit laat ik dan ook tijdens de les naar voren komen. Golf wordt vaak gezien als een technisch moeilijke sport, maar dit is niet zo. Mijn lesopbouw is dan ook afgestemd om het allemaal iets makkelijker en herkenbaarder te maken, dit gezien vanuit een stuk bewegingsleer. Bijvoorbeeld hoeveel raakvlakken heeft het wegwerpen van een bal met een golfswing? Dit is draaien, gewichtsverplaatsing en het zwaaien van de armen. Enkele fundamenten voor de swing zullen dan natuurlijk wel aanwezig moeten zijn, zoals: grip, “aim” en de houding. Het draaien van het lichaam en een goede balans tijdens de swing, dit is de basis van mijn lesprogramma.

Ik zeg altijd: “Think like a pro, but play like a child!”

Boelo Jasper Holtkamp

Henk Timmer

Henk-timmer

Lesdagen: woensdag, donderdag, vrijdag en zondag

T. 06-18555552 | henkgolft@hotmail.com

Mijn naam is Henk Timmer en ik ben al een kleine 35 jaar bezig om een ieder zo goed mogelijk te helpen met de ontwikkeling van zijn of haar golfspel.
Daar zijn een aantal zaken voor nodig, zoals goede fundamenten, weten hoe te trainen en op basis van fysieke kenmerken de juiste keuze voor u swingbeweging te maken.

Ik wil u hier graag bij helpen en bovenal eens kennis met u te maken.

Verder ben ik getrouwd met Elly en hebben wij 2 zonen , die liever voetballen dan golfen.

De ervaring in het lesgeven komt vanuit het regelmatig bijscholen ( Amerika ) en voor de NGF de jeugd van Brabant, Limburg en Zeeland getraind, een jonge dame naar de Europese Tour gebracht en natuurlijk alle uren en ontwikkelingen van mijn leerlingen mogen beleven.

Ik hoop u snel te ontmoeten en wij gaan er samen een mooie golftijd van maken.

Henk Timmer

Roel de Bijl

Roel-de-bijl

Lesdagen: volgen nog

T. 06-43440256 | info@debijlgolf.nl

Mijn naam is Roel de Bijl, 31 jaar jong en ik ben sinds 1999 verslaafd geraakt aan het golfspel. Ik ben PGA golfprofessional sinds 2004. Mijn golfdroom is om eens naar The Masters op Augusta National te gaan. (als speler of als toeschouwer) Hobby’s naast golf zijn snooker, motocross en snowboarden. Graag tref ik u vanaf 2016 op Golfbaan Oijense Zij om u te ondersteunen in uw persoonlijke golfontwikkeling en wens ik u een plezierige golftijd toe.

Roel de Bijl