Golfshop Oijense Zij Oss

Onze golfshop in Oss is uitgerust met benodigdheden van ‘Tee’ tot ‘Green’. Voor zowel beginners als gevorderden hebben we materialen van hoge kwaliteit. Onze service stopt niet bij enkel verkoop want wij meten ook graag uw golfset aan zodat alles perfect aansluit op uw speelstijl en grootte.

Het beste advies met een scherpe prijs

Het kiezen van een nieuwe golfset is niet niks. Bij Golfshop Oijense Zij maken we daarom gebruik van Demo Clubs. Deze Demo Clubs kan je op de driving range uitproberen. Zo kan je beoordelen welke clubs het best bij je passen. Indien nodig kan je gebruik maken van onze gratis Fitting Service. Één van onze Pro’s helpt je dan bij het fitten van je clubs. De sets die we aanbieden zijn allemaal van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, soms zelfs met levenslange garantie

Golfclubs en sets

Wat golfclubs en golfsets betreft zetten we in op het merk Tour Edge. Tour Edge staat namelijk bekend om zijn levenslange garantie op haar golfclubs en Tour Edge heeft artikelen met een prima prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook goedkopere en zelfs duurdere merken. Voor ieder wat wils dus!

Assortiment

U kunt zich op Golfbaan Oijense Zij kundig laten voorlichten over de aanschaf van golf materiaal.
Een greep van de artikelen uit ons assortiment:

  • Golfschoenen
  • Golftassen
  • Golftrolleys
  • Tee’s
  • Golfballen
  • Pitchforks
  • Golfhandschoenen
  • Overige golfaccessoires

NGF Registratie

DE VOORDELIGE NGF-PAS VAN NEDERLAND

zekerheden van golfshop oss

Demo clubs

eerst even proberen

Zeker weten dat u de juiste club aanschaft? Probeer ze eerst uit op onze driving range! Zo bent u er altijd zeker van dat u de juiste clubs aanschaft.

Fitting service

OP MAAT

Bij aanschaf van golfclubs zal een golfpro van Oijense Zij deze fitten. Dat wil zeggen dat hij of zij uw afmetingen opneemt en vervolgens de golfclubs hierop aanpast. Zo heeft u altijd de juiste golfclubs voor uw speelstijl en bouw.

hoge kwaliteit

voor iedereen

Of u nu beginner of gevorderd bent wij leveren en bieden enkel kwaliteit producten aan. Van goede beginnersset tot sublieme professionele sets.

Levenslange garantie op Tour Edge producten

De Golfbaan

Golfbaan Oijense Zij is een karakteristieke, professioneel onderhouden, negen holes par-3 golfbaan. Onze kwalitatief hoogwaardige greens houden we zo lang als mogelijk bespeelbaar! We hebben dan ook geen wintergreens gedurende het winterseizoen.

Golfbaan Oijense Zij heeft negen par 3 holes met een gecombineerde lengte van 729 meter.

Contact
Golfbaan Oijense Zij
Oijenseweg 272
5346 JG Oss
Email: info@oijensezij.nl
Tel: 0412-690217

Dag Open Sluiten
Maandag 13:00 19:00
Dinsdag 09:00 Zonsondergang
Woensdag 09:00 Zonsondergang
Donderdag 09:00 Zonsondergang
Vrijdag 09:00 19:00 even weeknummers / Zonsondergang oneven weeknummers
Zaterdag 09:00 19:00
Zondag 09:00 18:00