Beste golfers,

Zaterdag 3 september aanstaande is het weer tijd voor de OZ tour, aanvang 13.00 uur. Vrije inloop tot 12.45 uur, of inschrijven via onze website

Zondag 4 september aanstaande is tussen 13.00 en 14.00 uur de Driving Range gesloten.

Zaterdag 10 september aanstaande om 10.00 uur worden de Clubkampioenschappen weer gehouden op onze golfbaan. We gaan met maximaal 44 personen starten en er worden 2 rondes van 18 holes gespeeld. Eerste 18 holes op de qualifying baan, de tweede 18 holes op de korte lus. Er wordt gespeeld op basis van bruto strokeplay, dus iedere slag telt! De winnaar is degene die over 2 rondes de minste slagen heeft. Daarnaast is er ook nog een stablefordkampioen (alleen op de lange lus) bij de dames en heren. Er zijn uiteraard vele mooie prijzen te winnen!

Tussen de rondes door hebben we een pauze/lunch. Na de wedstrijd en de prijsuitreiking zorgen we ook weer voor wat lekkere hapjes.

Alle inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is voldaan. U kunt zich inschrijven in het clubhuis of via onze website Inschrijven kan t/m 8 september a.s.

Kosten: (driving range)Leden 15 euro en niet-leden 27,50 euro. Prijzen zijn inclusief de lunch (belegde broodjes, fruit, koffie/thee, melk, jus d’orange)