Hallo allemaal,

OZ tour 2016
Aanstaande zaterdag 15 oktober spelen we alweer de finale van de OZ Tour 2016. Zoals gebruikelijk starten we om 13.00 uur en inschrijven kan tot 12.45 uur in het clubhuis of via onze website
Iedereen kan en mag meedoen, ook al heb je niet minimaal 6 keer meegespeeld in de OZ tour.
Tijdens de finale op 15 oktober wordt voor de strokeplay- als ook voor de stableford kampioen van de Oijense Zij gestreden. Uiteraard wordt er ook dit jaar weer een “Wisseltrofee” uitgereikt en zijn er mooie prijzen voor de winnaars! Dus doe mee en laat zien wat je kunt!

Winteraktie
Onze Winteraktie komt er weer aan! Deze is geldig van 1 november 2016 tot 1 april 2017. Men kan dan 5 maanden onbeperkt gebruik maken van de driving/range/putting green voor slechts 40 euro OF 5 maanden onbeperkt spelen voor slechts 125 euro! Dus… ken je iemand die kennis wil maken met de golfsport dan is dit een prachtkans! Hoort zegt het voort.

Golfschoenen 50% korting
We moeten plaatsmaken voor de nieuwe collectie golfschoenen die verschijnt in het voorjaar 2017, dus daarom nu alle golfschoenen op voorraad in het clubhuis, 50% korting!