Beste leden,

Per 1 juni 2017 willen wij een zomeravondcompetitie beginnen (zie onderstaand). Willen jullie aangeven of jullie hier aan deel willen nemen.

Wij willen starten op elke donderdagavond. Zijn er velen onder jullie die een andere avond willen, geef dan je voorkeursavond aan ons door.

Teams worden aan de hand van HCP samengesteld. Als team speel je dan elke week tegen een ander team. De speeldata zijn van juni tot en met september 2017.

De bedoeling is om Foursome wedstrijden te spelen. Iedereen dient zich individueel in te schrijven en dan worden de teams samengesteld op HCP. Bij Foursome wedstrijden speelt elke partner in het team om de beurt een slag. Jij slaat af. Jouw partner doet de volgende slag, en als het nog nodig is doe jij de put weer etc….

De handicap van de spelers van elk team worden bij elkaar opgeteld. Het team met de laagste gecombineerde handicap speelt van scratch (0). Het andere team trekt dan de handicapslagen van hun gecombineerde handicap af. Deelt deze vervolgens door twee en rond af naar boven.

Wij hopen uiteraard op een mooie opkomst! Graag opgeven via email info@oijensezij.nl en vergeet niet je voorkeursavond aan te geven.