Beste golfvrienden,

Nadat we de belangstelling hebben gepeild voor de Foursome Zomeravondcompetitie, hebben  we besloten deze om te zetten naar een zogenaamde Laddercompetitie in Matchplay-vorm.

De Laddercompetitie wordt gespeeld  op de donderdagen en dat kan gedurende de hele dag!

Hoe werkt het?

Bij aanvang van de competitie worden de spelers op basis van speelsterkte ingedeeld op een bepaalde plaats op de ladder. Het doel is om de top van de ladder te bereiken. Om dit te realiseren kun je een speler uitdagen die maximaal 2 niveaus hoger op de ladder staat. Wanneer je wint dan verwissel je met deze speler van plaats. Bij verlies verandert er niets. Je kunt ook zelf worden uitgedaagd door een speler die 1 of 2 niveaus lager op de ladder staat. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je speelt, zolang het maar op een donderdag is.

Spelregels

  1. Meld je aan als deelnemer aan de Laddercompetitie 2017 door een mail te sturen naar info@oijensezij.nl, of aan de bar van het clubhuis.
  2. De Laddercompetitie begint op donderdag 1 juni 2017 en loopt door tot donderdag 28 september 2017.
  3. Het uitdagen van een andere speler dien je zelf te regelen. Op de bar van het clubhuis komt een overzicht te liggen met de telefoonnummers van alle deelnemers aan de Laddercompetitie.
  4. Indien de lager geklasseerde speler wint van de hoger geklasseerde speler, dan wisselen de spelers op de ladder van positie. Bij verlies blijven de posities van beide spelers ongewijzigd.
  5. Wil je voor de prijzen in aanmerking komen dan moet men minimaal 8x gespeeld hebben.
  6. Op 28 september spelen de nummers 1 tot en met 3 op de ladder de finaleronde.
  7. Deelname staat open voor leden en niet-leden. Deelname niet-leden: 15 euro per wedstrijd.

De winnaar van de Laddercompetitie is degene die op 28 september 2017 het hoogst op de ladder is geëindigd!

We hopen natuurlijk op een mooie opkomst! Schrijf je dus snel in via info@oijensezij.nl, of meld je aan bij ons in het clubhuis.