Zaterdag 9 september aanstaande worden de clubkampioenschappen weer gehouden op Golfbaan Oijense Zij. De wedstrijd begint om 10.00 uur.

We gaan met maximaal 44 personen starten en er worden 2 rondes van 18 holes gespeeld. Eerste 18 holes op de qualifying baan. De tweede 18 holes op de korte lus. Tijdens het clubkampioenschap wordt er gespeeld op basis van bruto strokeplay. Oftewel elke slag telt. De winnaar is dus degene die over twee rondes de minste slagen heeft. Daarnaast is er ook nog een stablefordkampioen (alleen op de lange lus ) bij de dames en heren. Dus iedereen heeft kans om prijzen te pakken!

Tussen de rondes door hebben we een pauze / lunch.  Na de wedstrijd en de prijsuitreiking zullen we ook weer zorgen voor wat lekkere hapjes.

Alle inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is voldaan. U kunt zich inschrijven in het clubhuis of via onze website via de volgende link: https://oijensezij.nl/inschrijven-wedstrijden/

Inschrijven: t/m 8 september
Kosten: (drivingrange)leden 15€ – en niet leden 27,50€
Dit is inclusief lunch (belegde broodjes, fruit, koffie/thee, melk, jus d orange).

en op….

Zondag 24 september aanstaande is van 11.00 tot 16.00 uur een Demodag Tour Edge georganiseerd. Noteer dit alvast in jullie agenda’s. Nadere informatie over deze dag volgt zo spoedig mogelijk.