Laden Evenementen

Iedere week wordt er een herenochtend gehouden op Golfbaan Oijense Zij. Zolang het weer het toelaat, wordt de herenochtend gehouden op de dinsdag gedurende het hele jaar. De baan is om 9 uur open, zodat er nog wat ingeslagen kan worden en/of koffie gedronken. De wedstrijd begint dan om 09:30 uur.

De herenochtend is een overall competitie van een jaar, met verschillende tussencompetities en losse wedstrijden. De wedstrijden worden over het algemeen gespeeld op basis van de stableford telling. Elke week zijn de indelingen van de flights anders, waardoor je steeds met andere personen loopt, zodat iedereen elkaar leert kennen.

Wekelijks is de herenochtend druk bezet; thans is er nog plaats voor nieuwe geïnteresseerden. Iedere heer die wil, lid of geen lid, mag meedoen met de herenochtend. Voor niet leden geldt een speciaal tarief van € 22,- voor betaling voor de baan. Dit staat los van de € 2,00 inleg voor de herenochtend. De groep is zeer gemêleerd en gezellig, dus aansluiting vinden is geen probleem.

Wanneer bovenstaande mogelijk iets voor u is, dan bent u van harte welkom om eens een keer mee te doen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Johan van Venrooy
j.vanvenrooy@home.nl
0613261864 of 0486 416555

Ga naar de bovenkant