Over ons

Golfbaan Oijense Zij is een karakteristieke, professioneel onderhouden, negen holes par-3 golfbaan met een NGF D-status. Dit wil zeggen dat er Qualifying kaarten gelopen kunnen worden tot een HCP 0! Tevens kunnen/mogen wij theorie-examens afnemen, waardoor het behalen van een handicap (voormalig GVB) op onze baan mogelijk is.

Elke hole heeft twee afslagplaatsen, waardoor dus 18 verschillende afstanden gespeeld kunnen worden. Onze hoogwaardige greens houden we zo lang als mogelijk bespeelbaar! We hebben dan ook geen wintergreens gedurende het winterseizoen.

Bij het ontwerp en de aanleg van de baan is rekening gehouden met de beginnende en de gevorderde speler. Door de bescheiden lengtes van de holes is het voor beginners goed te doen om snel resultaat te halen en met een goed gevoel de volgende stap te zetten naar het verbeteren van de handicap. Door uitdagende elementen in de baan, zoals: waterpartijen, bunkers en compacte greens, is het voor de gevorderde golfer geen gegeven dat hier zomaar scores onder par worden gespeeld!